Autentický pravičák si práci vždycky najde

Nesnášet socky, to chce trochu koule. Znamená to nelitovat se a já se teda nelituju nikdy. Když přijdu o práci, tak vím, že to byla moje chyba a musím na sobě dál tvrdě makat. Kariéra prostě není pečenej holub. V posilce svaly a v kanclu kreativita – na obojím se musí makat. Když mě vyhodí z reklamky, tak […]

Nesnášet socky, to chce trochu koule. Znamená to nelitovat se a já se teda nelituju nikdy. Když přijdu o práci, tak vím, že to byla moje chyba a musím na sobě dál tvrdě makat. Kariéra prostě není pečenej holub. V posilce svaly a v kanclu kreativita – na obojím se musí makat. Když mě vyhodí z reklamky, tak prostě nepláču a místo toho rozvíjím svý skilly.

Je to totiž otázka autentickýho pravičáctví. A já jsem teda autentickej i pravicovej fakt dost. Ani nemám koho volit, Bobošíková je ženská, Klaus je buzna, Vandas bydlí u matky, Mach je něco jak liberál. A já teda liberály nesnáším fakt dost, ti kreténi nejsou vůbec autentičtí, to je ta potíž s liberálama.

Autentickej člověk je hrdej na svou zem a na svou rasu. A já jsem teda hrdej na obojí fakt hodně. Ani nevim, jestli víc miluju takovýho Karla Čtvrtýho, otce národa, nebo jestli víc nesnáším cigoše. Kdo si myslí, že by takovej Karel Čtvrtý živil tlupu nepřizpůsobivejch socek, tak se teda šeredně plete.

Kdo má dvě zdravý ruce, tak si práci vždycky najde. A já bych teda nebyl tak měkkej, protože k práci stačí klidně jedna zdravá ruka a aj člověk bez končetin může dělat třeba v call centru. Ale teda jenom v případě, že o ruce a o nohy přijde při autonehodě, protože nechat žít děcko, který není zdravý, je normálně zločin na národu.

Být autentickej znamená vzít jakoukoli práci. Nestěžovat si jak nějaká blbá socka a postupně po malých krůčcích stoupat k vrcholu. Ptát se sám sebe, jestli jsem každý den udělal pro svou kariéru maximum a vedle toho vychovat spoustu dětí s bílou ženou. Kariéra, národ a rodina. O tyhle věci jde.

Můj obor je kreativa, copywriting a marketing. Zvyšování spotřeby znamená zvyšování výroby, a to zesiluje naši ekonomickou sílu, nejen Čechů, ale celý bílý Evropy. Hlavně se nenechat převálcovat žluťákama. K tomu je potřeba, abychom se nezměnili na partu socek, a to prostě znamená makat, vzít jakoukoli práci a dřít.

Ale jako o kreativce mýho talentu zrovna nějak nebyl zájem. Multivitamínová propaganda je i v tomhle oboru, kromě reklam na pivo, kde to češství propagujou, ale to je zas dobrý leda pro bílý socky. Opravdovej Čech chodí do posilovny, ne na škopek.

Tak jsem to vzal tady v Ádvojce. Levičáci říkají, že si můžu psát, co chci. Je to sice jako pracovat uprostřed stoky plný krys nebo dělat deratizéra v Chánově, ale jak řikám: vzít jakoukoli práci a nebýt socka, jinak nás sundaj Číňani s cigošema.

 

Autor je kreativec a marketingový expert.

 

Čtěte dále