Zadarmo nic nechci

Klaus je buzna, to už jsem tady psal minule, ale přece jenom má svý chvilky, a nechodit k volbám je leda pro socky. Takže jsem vážně přemýšlel, že bych to tam SU-PRu hodil, jenže Klaus jako každá buzna vyměkl. Trochu škoda, protože Bátora ví, co jsou zač Židi, Bobošíková zas umí na nepřizpůsobivý socky a Klaus […]

Klaus je buzna, to už jsem tady psal minule, ale přece jenom má svý chvilky, a nechodit k volbám je leda pro socky. Takže jsem vážně přemýšlel, že bych to tam SU-PRu hodil, jenže Klaus jako každá buzna vyměkl. Trochu škoda, protože Bátora ví, co jsou zač Židi, Bobošíková zas umí na nepřizpůsobivý socky a Klaus jako jedinej v týhle zemi pozná, kde se všude nachází komoušský narudlý svinstvo. Navíc jako kreativec chápu, že SU-PR je dobrej název k tomu, aby i socky volily stranu, která bojuje proti socialistickýmu neřádu.

Protože jestli tohleto není socialismus, tak už nevím co. Černý uniformy fízlů nejsou náhoda, jediný, komu ty nuly slouží, jsou totiž cigoši. Lidi, co mají všechno zadarmo, pro ty se můžou všichni přetrhnout. Všechny ty pseudomyšlenky veřejnýho, společnýho a sdílenýho, jsou jenom slušný slova pro normální socialismus a komunistickou dekadenci. Moc se tady toho od té slavné revoluce nezměnilo. Soukromý vlastnictví je pořád nějak napůl cesty, politici se bojí všech těch ovarovitých socek, který jsou závislý na všem, co je zadarmo. Sice to nemá úroveň, ale hlavně když je to zadara. Pak to má u nás nějak vypadat. Ze všeho páchne totiž socialismus na sto honů.

Vzdělání pro všechny a zadarmo je k ničemu. Sám jsem chodil do sídlištní školy s hromadama socek, tak vím, o čem mluvím. Nenaučil jsem se tam vůbec nic. Jediná škola, kde se o děti pořádně postarají, je soukromá. Navíc, kdyby si otec musel na školu půjčit, musel by víc makat a třeba by tolik nehrál maty, vydělával by pořádný prachy a mohl mě poslat studovat do Alabamy nebo do Texasu. Místo toho se topí v dluzích.

Dojímá mě, jak mají všechny socky potřebu chránit kus každýho „veřejnýho“ prostranství. Chcou mít pořád něco zadarmo, vadí jim obchodní centra, protože by v nich museli utrácet prachy, který nemaj. Místo, aby víc pracovaly a měly peníze, raději investujou energii do toho, aby házely klacky pod nohy úspěšným podnikatelům. A nakonec jsou jim ještě schopní vyčítat, že tam nezaměstnají žádný cigány. Chovají se, jak kdyby jim to tam patřilo.

Veřejný cestování zadarmo je taky k ničemu. Sám musím mezi těma nulama jezdit den co den. Smradlaví, špinaví a staří – socky, co by se nikam nepohnuly, nebýt dotovaný socialistický dopravy. Akorát odčerpávají prachy z daní, který chybí firmám a agenturám, a ty mi pak nemůžou dát pořádnou práci. Jedinej, kdo daně platit nemusí, jsou rákosníci. No to je mi náhoda.

Lidi si prostě pořád myslí, že se o ně někdo postará nebo že by se měli o někoho starat – nejlíp nějak o sebe všichni navzájem. Je mi z toho na blití. Nejvíc z té věčné starosti o cigány, to už je na hranici národní sebevraždy. Ničit socialismem vlastní národ je jedno svinstvo, ale podporovat socialismem ještě nádor v národním těle je zločin.

Všechno je to slabošský a akorát to dělá z lidí idioty. Jako z mýho táty, co přišel o práci kvůli Židům, kteří dali přednost sockám z Ukrajiny, který makají za polovic. Navíc mu namluvili, že si něco zaslouží – jen tak, zadarmo. Nezatnul zuby, komoušská ideologie mu namluvila, že si může opatřit peníze jen tak a zadlužil se u Providentu. Pak přišel o byt. Jenže, jak si mohl vážit bytu, když si na něj nemohl vydělat a prostě ho od komoušů dostal? Zadarmo!

Jak říkám, být autentickej a tvrdej sám na sebe. Já zadarmo nikdy nic nechci. Nechodím ani do parků, nestojím o to. Dokud je nezpoplatní, nemají pro mě smysl. Až je zpoplatní, nebudou je muset dotovat, firmy budou mít peníze a já budu mít normální práci. A nebudu muset „sdílet“ chodníky se sockama a s cigošema. I při hrdý chůzi po chodníku se totiž bílej dneska cítí jako komunista.

 

Autor je kreativec a marketingový specialista.

 

Čtěte dále