Za nekontaminovanou demokracii proti všem

Jestli někdo dneska skutečně nedůvěřuje státu a médiím, jsou to zastánci vlády pevné ruky, kteří prý chtějí zachránit demokracii.

Je příjemné cítit se občas jako hrdina. A čím mocnější a zákeřnější nepřítel, tím větší odvahu potřebujete, abyste se mu postavili. České antiislámské hnutí se domnívá, že má proti sobě toho nejstrašnějšího a nejmocnějšího nepřítele, jakého kdy svět poznal. Stojí proti němu nejen celý krutý islám, který je horší než Hitler, ale také skoro celá Evropská unie, skoro všichni čeští politici, supervlivné neziskovky a všechna média. Praktiky jeho nepřátel jsou srovnatelné s StB a snad i gestapem.

Každé jednání Evropské komise rovná se nový mnichovský diktát. Babiš, Chovanec, Zeman, Keller, Fiala, Filip a další politici se pouštějí do uprchlíků vždycky, když je někdo pustí k mikrofonu, přesto proti novodobým národním hrdinům stojí úplně všichni. V MF Dnes se Jaroslav Plesl zastává Konvičky, přesto jsou tyto noviny multikulturalistické. Neskutečná moc zákeřného nepřítele se skrývá především v jeho nečinnosti, a proto je potřeba ji neustále zveličovat. Přestože se Petr Hampl podle svého mínění podílí minimálně na všelidové revoluci hrozící svrhnout prohnilý multikulti režim, svým tak mocným a proradným nepřátelům nestojí ani za to, aby ho zavřeli do báně.

Bojovníci proti islámu si v publicistických pořadech České televize stěžují na to, jak je v médiích diskriminují, na konferencích zaštítěných prezidentem a organizovaných senátorem hořekují nad tím, že je politici neposlouchají.

Nejspíš ze zmatku, že ji spolu s Hamplem ještě nezatkli, píše zakladatelka Naštvaných matek Eva Hrindová blogy o tom, že nová cenzura je horší než ta před rokem 1989. Zveřejní je s klidem na stránkách multikulti iDnesu a jde si, v očekávání policie, statečně zabalit kartáček na zuby. To, že ji nakonec nikdo nesebere, a dokonce její článek ani nikdo nesmaže, je buď důkazem přízně Prozřetelnosti, anebo rafinovanosti mezinárodního spiknutí multikulturalistů. Islám je totiž podle Martina Konvičky rafinovanější než KGB a fakt, že zatím uprchlíci neorganizují teroristické útoky, což docent Konvička ve svém příspěvku smutně uznal, je pro něj jen dalším důkazem jejich vypočítavé zákeřnosti. Čím méně toho původním obyvatelům Evropy novodobí kolonizátoři udělají, tím jsou v Konvičkových očích nebezpečnější.

Zkrátka, své supermocné nepřátele vidí bojovníci proti islámu a veškeré falešné toleranci v těch nejvelkolepějších barvách. A tak se z lidí, kteří dělají za mizerné peníze v neziskovkách, stávají v příspěvcích původních obyvatel Evropy málem milionáři, kteří si – napojení na norské peníze – užívají blahobyt a odtrženost od obyčejných lidí, zatímco třeba chudák Robejšek nejspíš musí dřít na německé univerzitě za minimální mzdu.

Disidentstvím se z Hradu začal kdysi ohánět už Václav Klaus. Odpůrcem systému se nestal v kotelně nebo v lágru, ale z praktických důvodů až v prezidentské funkci. Založil tím druh odboje a hrdinství bez rizika. Bojovníci proti islámu si v publicistických pořadech České televize stěžují na to, jak je v médiích diskriminují, na konferencích zaštítěných prezidentem a organizovaných senátorem, hořekují nad tím, že je politici neposlouchají. Babišovské médium časopis Téma neváhá otisknout nekritický rozhovor s Martinem Konvičkou, na fotce udělat potřebné retuše, ale konvičkovcům se tím stejně nezavděčí. Chtějí víc.

Se stavem svobody slova nebudou bojovníci za českou demokracii spokojeni, dokud nebudou všechna média vypadat jako Parlamentní listy a nebudou pravidelně přinášet následující okruh témat:

1) co řekl Zeman o pražské kavárně a uprchlících
2) co řekl Hampl o pražské kavárně a uprchlících
3) co řekla Samková o pražské kavárně a uprchlících
4) co řekl Konvička o pražské kavárně, uprchlících, Islámu a ženách
5) co řekl Cílek o uprchlících a globálním oteplování
6) co řekl Robejšek o uprchlících, intelektuálech a falešné evropské solidaritě.

A jako bonus:

Mirka Spáčilová posílila redakci Parlamentních listů a velmi nekorektně se vyjádřila o politické korektnosti, intelektuálech, pražské kavárně, Melu Gibsonovi, Evropské unii, Harrym Potterovi a uprchlících.

Nespravedlivá tendenční média nejsou ovšem to jediné, v čem je potřeba udělat pořádek. Se stavem české demokracie nebudou její antiislámští obhájci spokojení, dokud nebude zavedena „dočasná“ vláda Bloku proti islámu a nebudou zrušeny volby, dokud nebudou hranice zavřeny a nebude je střežit armáda a policie, dokud nebudou zakázány propagandistické neziskovky bojující proti rasismu, dokud se nenatáhnou ostnaté dráty kolem všech táborů, dokud se nezruší sociální dávky, které by k nám mohly lákat migranty, dokud nepřestanou pomatenci litovat malých dětí uprchlíků, které jsou ve skutečnosti jen živými štíty cynických teroristů. Potom bude demokracie zachráněna.

Autor je redaktor A2larmu.

 

Čtěte dále