Redneck #6: Osm nejlepších letošních knih o USA

Máme tu poslední letošní díl podcastu Redneck. Na konci roku se sluší rekapitulovat, a proto dostanete v aktuálním díle tipy na nejlepší knihy roku.

Poslední týden roku je většinou skoupý na události, a aktuální díl podcastu Redneck je proto spíš rekapitulační. Uslyšíte v něm tipy na osm nejlepších letošních knih o Spojených státech. Dočtete se v nich o učitelských stávkách, nejtajemnějším americkém nejvyšším soudci nebo o tom, jak se během historie Spojených států proměnilo vnímání hranic této země. Každý si tu snad najde svoje, ať už si chcete ujet na historii antimonopolního populismu v USA, daňové reformě, nebo chcete volnější čtení o životě v lokalitách, na které zbytek Ameriky tak trochu zapomněl.

Všechny díly podcastu si můžete poslechnout nejen na webu Alarmu, ale také na SpotifyApple PodcastsPlayerFM nebo pomocí RSS feedu našeho účtu na Soundcloudu. Na Facebooku najdete stránku podcastu, kde kromě nových dílů sdílíme i aktuální zprávy nebo články zmiňované v podcastu. Připomínky k němu můžete psát buďto na email [email protected], nebo právě na facebookovou stránku. Vznik podcastu podporuje kromě Alarmu také sesterský projekt Voxpot.

 

Čtěte dále