Redneck #17: MeToo, Biden a viceprezidentky

Joe Biden slíbil, že do voleb půjde po boku ženské kandidátky, viceprezidentky. Mezitím nabírá obrátky jeho MeToo skandál . Více se dozvíte v našem podcastu o americké politice.

Během minulého týden se díky práci serverů The Intercept a Business Insider posunula kupředu kauza údajného sexuálního napadení, kterého se v roce 1993 měl dopustit teď už takřka jistý prezidentský kandidát demokratů Joe Biden. Výpověď Tary Reade, která bývalého viceprezidenta Baracka Obamy obvinila, teď doplnily podpůrné důkazy v podobě záznamu telefonátu její matky a svědectví dvou jejích známých z devadesátých let. Kromě této kauzy je tématem 17. dílu podcastu Redneck Bidenův výběr viceprezidentského kandidáta, respektive kandidátky, protože Biden slíbil, že si vybere ženu. To je kvůli obviněním Tary Reade pochopitelně ještě o něco třaskavější.

Všechny díly podcastu si můžete poslechnout nejen na webu Alarmu, ale také na Spotify, Apple Podcasts, PlayerFM nebo pomocí RSS feedu našeho účtu na Soundcloudu. Na Facebooku najdete stránku podcastu, na které kromě nových dílů sdílíme i aktuální zprávy nebo články zmiňované v podcastu. Vznik podcastu podporuje kromě Alarmu také sesterský projekt Voxpot.

 

Čtěte dále