Alarm offline v Brně. Přijďte na benefiční večírek

Užijte si večírek s redakcí Alarmu v brněnském klubu Vitamin – už tento pátek!

Pražská polovina redakce Alarmu vyráží na návštěvu za tou brněnskou a společně to oslavíme párty v klubu Vitamin. Těšit se můžete na debatu v rámci podcastu Bulvár s Táňou Zabloudilovou a Apolenou Rychlíkovou, které budou se svými hosty probírat, jak (ne)funguje brněnský městský prostor. Saša Uhlová pak představí svou připravovanou knihu Hrdinové kapitalistické práce 2, která vyjde jako druhá publikace Nakladatelství Alarm. Večer bude pokračovat v rytmu rapových beatů Arlety a brněnského dua Laokoon. Následovat bude afterparty až do ranních hodin.

Line-up

18:00: Bulvár Live

Dá se na novém Mendlově náměstí schovat i jinde než pod „Trifidy“? Je dostupný plán ulic, kde projedete po chodníku s kočárkem, nebo už jsou brněnské ulice jen pro auta? Dorazila do Brna problematika adaptace na klimatickou změnu a otiskuje se do nové podoby veřejných prostranství a ulic? Jak nám bude v Brně přes léto? A kterými čtvrtěmi se dá projet na výlet na kole? O tom se budou bavit Apolena Rychlíková a Táňa Zabloudilová v živém podcastu Bulvár s Petrou Hlaváčkovou, Evou Klíčovou a Standou Bilerem.

19:30: Hrdinové kapitalistické práce 2

Autorské čtení z připravované knihy Hrdinové kapitalistické práce 2 od Saši Uhlové. V pokračování úspěšného projektu redaktorky Alarmu, která se v utajení nechala zaměstnat na špatně placených pracovních pozicích v Česku, nahlédneme do prostředí východoevropských dělníků hledajících štěstí na Západě.

21:00: Laokoon

Dvoučlenná brněnská úderka oscilující mezi klubovou produkcí a rapem.

22:00: Arleta

Arleta během své přes dva roky trvající aktivity konzistentně představuje osvěžující závan na tuzemské (deodorantem a trenkami vypranými od mámy čpící) rapové scéně.

23:00: Afterparty DJs: Ester, C4AT, Trauma

O noční selekci se postarají Ester a C4AT (Organizovaný Plevel) a Trauma (Wrong). Tracky ze složek industrial, EBM, wave, techno & beyond.

Klub Vitamin si zakládá na zprostředkování ideálního zážitku každému návštěvníkovi prostoru. To v praxi znamená, že lístek z předprodeje vás nutně neopravňuje ke vstupu nebo setrvání v podniku, pokud jste viditelně intoxikován, omezujete, obtěžujete či ohrožujete další návštěvníky akce nebo nedbáte pokynů personálu. Vyhrazujeme si proto právo kohokoliv požádat o odchod.

Vstupenku na akci si můžete pořídit v předprodeji na GoOut.

Čtěte dále