Redneck #121: Biden zpřísňuje imigraci. Liberály popudí, konzervativce neuspokojí

Americký prezident Joe Biden podepsal dekret, který utahuje šrouby na jižní hranici USA. Jak došlo k tomu, že demokratický prezident přejal zředěnou imigrační vizi Donalda Trumpa, se dozvíte ve 121. díle podcastu Redneck.

Ještě před několika lety byla opozice vůči drastické imigrační politice Donalda Trumpa jedním z hlavních témat demokratických politiků. Po nástupu Joea Bidena do Bílého domu se ale změnilo méně, než by předchozí výkřiky mohly naznačovat. Bidenem podepsaný dekret teď opět přibližuje politiku demokratů představám Donalda Trumpa. Konzervativní voliče přitom uspokojí jen stěží.

Co přesně mění Bidenův nový dekret? Proč ho podepsal právě teď? Jak by si imigrační reformy představovali liberálové oproti konzervativnímu uzavírání hranic? A jak dlouho už Washington čeká na funkční imigrační změny? To vše se dozvíte v dnešním Rednecku.

Všechny díly podcastu si můžete poslechnout nejen na webu Alarmu, ale také na Spotify, Apple Podcasts, PlayerFM nebo pomocí RSS feedu našeho účtu na Soundcloudu. Podcast Redneck vzniká díky partnerství s redakcí serveru Voxpot.

Čtěte dále