Alarm slaví deset. Čtenáři jsou to nejdůležitější, co má

Za deset let se Alarm etabloval na české mediální scéně. Nikdy by to ale nedokázal bez svých podporovatelek a podporovatelů. Chtěli bychom jim teď vzdát hold.

Alarm právě slaví neskutečných deset let své existence. Už 9. listopadu bychom s vámi chtěli toto první desetiletí pořádně oslavit v pražském klubu Fuchs2. Za těch deset let jsme už nedílnou součástí českého mediálního prostředí. Nestalo se to však samo od sebe. Moc dobře si uvědomujeme, že bez silné komunity čtenářů, čtenářek, podporovatelů a podporovatelek by k tomu nikdy nedošlo.

Jen díky této odhodlané komunitě, která za námi stojí v dobrém i ve zlém, můžeme postupně vytvářet stabilní zázemí pro rozvoj našeho nezávislého média. Máme na takové čtenářky a čtenáře štěstí. Pravidelnou měsíční částkou nás momentálně podporuje 1 300 lidí a další tisíce nám za těch deset let přispěly jednorázově. Nesmírně si toho vážíme a doufáme, že tohle byla jen první z mnoha dekád, které spolu strávíme.

Hodně nás ale zajímá, kdo se za těmito anonymními čísly vlastně skrývá. Chtěli bychom znát vaše důvody, proč podporujete právě Alarm. Pokud o to budete stát, rádi bychom podtrhli to, jak moc jste pro nás důležití. Jak by to mohlo vypadat?

Napište nám, proč čtete, posloucháte nebo sledujete Alarm. Bylo by skvělé, kdybyste k takovému zdůvodnění poslali i svou fotku, abychom si k vám, našim každodenním hrdinům, dokázali přiřadit i konkrétní tváře. Jestli to někomu z vás vyhovuje víc, klidně nám místo fotky a textu pošlete krátké video se svou odpovědí. Pokud budete souhlasit, rádi bychom vás a vaše odpovědi zapojili do naší nové crowdfundingové kampaně. Chcete se zapojit? Napište nám!

Chtěli bychom vám touto kampaní vzdát hold a poděkovat vám. Jen díky vám můžeme pracovat na tématech, která jsou pro nás klíčová. Děkujeme, že v tom jedete s námi!

Své reakce pište na e-mail [email protected]

Čtěte dále