Spousta žen najde díky burlesce sebevědomí, říká umělkyně Linda von Schwärze

S tanečnicí Lindou von Schwärze o roku s pandemií v oblasti divadelního a performativního umění, o pečovatelské práci v domově pro seniory nebo vlivu burlesky na ženské sebevědomí.

Tanečnici s uměleckým jménem Linda von Schwärze podobně jako spoustě dalších lidí koronavirová pandemie úplně změnila život. Divadlo, ve kterém vystupovala, muselo zavřít, její soukromé show byly zrušeny, a Linda se tak ze dne na den ocitla prakticky bez práce. Jak složité je převádět taneční umění do online prostředí? Jak dlouho si hledala práci? Jakou zkušenost jí dala zkušenost z domova pro seniory, kde několik týdnů po absolvování kurzu Červeného kříže pracovala? A co přináší burleska ženám nebo mužům? I o tom jsou dnešní Kvóty.

Všechny díly podcastu Kvóty si můžete poslechnout nejen na webu Alarmu, ale také na Spotify, Apple Podcasts, PlayerFM nebo pomocí RSS feedu našeho účtu na Soundcloudu. Alarm je finančně závislý na podpoře čtenářů. Pokud se vám líbí naše podcasty nebo rádi čtete Alarm a chtěli byste ho finančně podpořit, můžete tak učinit v naší dlouhodobé kampani.

Čtěte dále