Redneck #4: Priority Nancy Pelosi, rybí antibiotika a upírané volební právo

Čtvrtý díl podcastu Redneck, ve kterém Matěj Schneider sleduje politické dění ve Spojených státech, se zaměřil mimo jiné na divoký závěr roku v Kongresu.

Minulý díl byl obzvláště depresivní, tentokrát je to snad o něco lepší. Pozitivních zpráv je ve čtvrtém vydání Rednecku hned několik: od těch drobných, jako je bezplatná doprava v Kansas City, až po ty významné, což je případ navracení volebního práva bývalým trestancům. Méně pozitivní jsou ovšem zprávy z Washingtonu DC, kde se na sklonku roku jasně ukazuje, jaké jsou priority centristických demokratů. Dojde i na bilanci kariéry nedávno zemřelého bývalého předsedy Federálního rezervního systému Paula A. Volckera, který pomáhal ve Spojených státech rozevřít ekonomické nůžky.

Všechny díly podcastu si můžete poslechnout nejen na webu Alarmu, ale také na Spotify, Apple Podcasts, PlayerFM nebo pomocí RSS feedu našeho účtu na Soundcloudu. Nové díly zveřejňujeme vždy v pátek. Na Facebooku najdete stránku podcastu, na které kromě nových dílů sdílíme i aktuální zprávy nebo články zmiňované v podcastu. Vznik podcastu podporuje kromě Alarmu také sesterský projekt Voxpot.

 

Čtěte dále